Thomas og Harald

PLANLAGT ÅRETS JULEBORD?

Ibsenhuset i samarbeid med Tangen Media & Event har gleden av å invitere til en storslått helaftens julebordsfeiring på Ibsenhuset i Skien med super underholdning med selveste Thomas & Harald, nydelig julebordsbuffet tilbredt av Restaurant Henrik & Kompani, og liveband i toppklasse. Det er KUN 2 kvelder ! 14. og 15. November, begge dager kl 20.00. Show, middag og fest vil foregå i Ibsenhusets nye foaje/Peer Gynt salen (altså ikke i storsalen), slik at hele kvelden vil foregå på samme sted uten forflytning!

Se under for billettinfo.

Thomas Numme og Harald Rønneberg har i over ti år vært programledere for TV2´s største underholdningssuksess Senkveld. Deres uformelle intervjustil i kombinasjon med kreative og humoristiske innslag har posisjonert Thomas og Harald som landets mest populære programleder-duo i dag. Med sin lune og varme humor og sin brede publikumsappell har de skreddersydd et
fantastisk juleshow for Ibsenhuset 2014. Her vil vi få se både gjenkjennelige innslag fra Senkveld, storslåtte musikalske numre med live-band, og bli bydt på overraskelser utenom det vanlige!

 

Et av Norges beste liveband «The Hitmen» sørger for at stemningen fortsetter utover natten. The Hitmen har siden 2012 vært Thomas og Harald sitt foretrukne backingband, de har vært med på og utvikle en del av deres musikalske numre. The Hitmen lager fest med de største moderne hits av de mest populære artistene som herjet hitlistene de seneste åra. Repertoiret engasjerer publikum i alle aldre. Bandet er rett og slett herlig forfriskende og setter fyr på ethvert dansegulv.

 

Billettpriser:
Prisen, som inkluderer, julebordsbuffet, show med Thomas og Harald, og livebandet «Hitmen» er kr 1295,- pr kuvert.
Oppdekning vil være på 20-manns langbord. Vær tidlig ute med bestilling for å få en mest mulig hensiktsmessig plassering ihht antallet dere er.

 

Du kan oppgradere til VIP
Det betyr at dere får bord på Mezaninen som er hevet 3 meter over de andre bordene, med perfekt utsyn til scene. I tillegg får dere egen bar, musserende velkomstdrink, buffet i tilstøtende lokale, egen lounge og eget besøk av Thomas og Harald. Det er kun plass til 60 gjester på Mezaninen, og selges kun i pakker på 12 kuverter, som tilsvarer ett langbord.
Pris pr kuvert er 1595,-
VIP billetter på fredag er utsolgt.
Alle rettigheter.

I våre nyoppussede lokaler har vi barer med alle rettigheter. Aldersgrensen er 18 år. Gjester under 20 år må registreres i forkant. Legitimasjonsplikt under arrangementet.

Drikkebonger:
Alle firma med bestillinger over 10 personer kan forhåndsbestille drikkebonger via Henrik & Kompani til fordelaktig pris.

For bestilling av billetter: Ring Ibsenhusets billettkontor på tlf 35 90 54 90 eller klikk deg inn på: www.ibsenhuset.no
VELKOMMEN!
PS: UTSOLGT BEGGE DAGER.