EVENT & UNDERHOLDNING

Tangen Media & Event har lang erfaring innen produksjon av eventer, show og underholdningspakker – for næringsliv og private i Telemark.
Å skape et godt event eller en god underholdningspakke handler om å skape opplevelser og gode følelser. Det er nettopp det du som kunde skal sitte igjen med: Gode følelser, og er det noe vi kan så er det nettopp det :-)

Om dere er 25 eller 1000 personer kan vi gå inn som totalleverandør eller del-leverandør ihht hva du måtte ønske eller ha behov for. Vi tilpasser alt til minste detalj: Lyd, lys, scene (fast/mobil), underholdning, mat, lokaler, telt, sikkerhet, transport og logistikk.

Med lang fartstid og bredt kontaktnett kan Tangen Media & Event skaffe det meste av artister til de fleste arrangement – fra inn og utland.

 

Hypnotisør og Mentalist

Geir har vi blitt bedre kjent med gjennom bl.a. Norske Talenter, Stian Blipp Show, 4-stjerners middag og ikke minst innslaget som er sett av mer enn 1,4 millioner i Norge, hvor Geir hypnotiserte NRK programlederen Niklas Baarli. Klikk på bildet under for smakebiter fra hans deltagelser i forskjellige TV-show i 2018.

IMG_4189.jpg

 

Konferansier, Entertainer

Etter en årrekke som programleder på tv-skjermen, mentalist og showmann, er Geir Tangen en hyppig brukt konferansier i mange events, seminarer mm. 

geir T3

 

Hypnose

Geir Tangen er utdannet Hypnotisør. I Showhypnose er det publikum selv som er kveldens høydepunkt!

Klikk på bilde for promo:

hypnose illustrasjon

 

Se Geir hypnotiserer programleder Niklas Baarli i NRK P3:

Klikk på bildet:

P3_hypnose_bilde.jpg

 

 

Se Geir hypnotiserer programleder Kristian Broderstad Tysil i NRK P3 (nov2018)

Klikk på bildet:

IMG_8080.jpg